tiistai 30. heinäkuuta 2013

Henrikki pajulahden estevalmennus

Päästiin ekaa kertaa yhdessä Igon kanssa estevalkkuun. Ei siis olla koko yhteisenä aikana oltu millään estetunnilla tai -valmennuksessa. Oltiin siis Henrikki Pajulahden este valmennuksessa ja se meni ihan superisti. Oon toosi super tyytyväinen poniin!!! Ninni oli meitä kuvaamassa ja sai tosi kivoja otoksia :)
Igohan ravasi yhen ehkä about 60-70 senttisen´pystyn yli :D (true esteratsu)
Hypättiin korkeimmillaan ehkä 100cm tai alle :) olen huono arvieoimaan :)
Igo ei kieltänyt kertaakaan, pääsi vaan `vähän´ oikomaan mutkia ratsastajan virheistä huolimatta :)
Tässä teille vielä kuvia :)
Igo innoissaan lähdössä estevalkkuun :)


lempikuva osa1


lempikuva osa2

olen sukeltaja lemppari kuva osa3

Fiilikset valkun jälkeen ,väsynyt ja tyytyväinen!
 
 Mikä kuva miellytti sun taiteellista silmää? :)

6 kommenttia:

  1. Pajulahden*
    ja tarkistappa teksti aina ennenku julkaset, ettei ois kirjotusvirheitä...

    VastaaPoista
  2. Estekuvat oli ihan hienoja (:

    http://tahvoilua.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Kirjoitusvirheesi ovat huvittavia, ne ovat pieniä, mutta helposti onneksi korjattavissa. Tiedäthän käsitteen yhdyssana? Suosittelen, että kiinnität erityisesti niihin huomiota teksteissäsi, yhdyssanat ovat vaikeita satunnaisesti, mutta tekstisi laatu paranisi huomattavasti, jos jaksaisit kirjoittaa joka sanan tarkasti harkiten. Jos lukisit tarkkaavaisesti oman tekstisi ja miettisit miten kirjoittaisit niin, että muidenkin mielestä näitä sinun tekstejäsi olisi helppoa ja mukavaa lukea, pääsisit jo pitkälle. Ylenpalttinen hymiöiden ja huutomerkkien käyttö tekee tekstistä epäselvää. Ja yleisesti ottaenkin, blogikirjoituksia on paljon mielenkiintoisempi lukea, jos teksti on oikein kirjoitettu ja hyvin jäsennelty. Isot alkukirjaimet ja pisteet, ja ne yhdyssanat. Ne kun edes muistaisit, tekstejäsi olisi huomattavan paljolti mukavampi lukea. Älä pahastu, yritän vain antaa sinulle rakentavaa palautetta, haukkumista tämä ei ole...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olen aina yrittänyt lukea ne mutta nyt yritän tarkastaa ne vielä tarkemmin :)

      Poista

Risuja ja ruusuja saa antaa! Hyväksyn kommenttisi ensin joten älä turhaan lähettele sitä monta kertaa! Muistathan että asiattomat kommentit jätän julkaisematta!