tiistai 19. elokuuta 2014

Kuninkuusravit 2014

Moikka jo toista kertaa tänään! Nyt tulinkin puhumaan jo melkein kolmen viikon takaisista kuninkuusraveista! Oltiin siellä tosiaan perjantaista sunnuntaihin eli 1.-3.8. Oltiin siellä perhetuttujen kanssa elikkäs minä, äiti, Elina ja elinan äiti. Ajeltiin ensin Hämeenlinnaan hakemaan Elina ja äitinsä ja siitä lähdimmekin jo kohti poria. Ajelimme parisentuntia ja kävimme matkalla syömässä hesessä :) Kun pääsimme perille veimme tavarat kämpille ja lähdimme Elinan kanssa ottamaan asukuvia :)
 Muokkasin näitä kuvia teille ja nyt yritän päättää mikä kuva on paras. No jatketaan Lauantaina herättiin ysiltä ja lähdettiin kuninkuusraveihin. Kateltiin hetki lähtöjä ja sitten mentiin sinne expoalueelle Elinan kanssa. Löytyihän sieltä kaikenlaista kivaa ostettavaa!
 Käytiin myöskin kirpparilla ja sieltä löytyi myöskin tavaraa! Tuossa ylemmässä kuvassa on aikalailla kaikki mitä viikonlopun aikana ostin, ainakin uskoisin niin :D



tää oli niin hauska kuva että oli pakko lisätä :D
 mikä kuva oli teidän lemppari? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja saa antaa! Hyväksyn kommenttisi ensin joten älä turhaan lähettele sitä monta kertaa! Muistathan että asiattomat kommentit jätän julkaisematta!