keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Mietteitä +banneriasiaa ja joulukalenterisähellystä

Huom! Postaus sisältää elokuussa Ranskan matkalta otettuja kuvia!

Moikka kaikille! Tänään ajattelin kirjoittaa teille viimepäivien mietteistä ja touhuista ja siitä kuinka mulla on ollut tuo sama banneri jo iät ja ajat. Sen takia ajattelin kysyä olisiko joku teistä halukas tekemään minulle banneria vaikka sitten blogimainontaa ja arvostelua vasten? Jos joku teistä innostui ajatuksesta, laittakoot minulle viestiä säpöön: liidaigo03@gmail.com

Olen myöskin tuumaillut tuota joulukalenteriasiaa ja olen päättänyt sen toteuttaa teille kokonaan videomuodossa. Joka päivä siis uutta videota tulossa joulukuussa. Olen osan luukuista jo suunnitellut mutta nyt annan kädensijaa myös teidän ehdotuksillenne. Jos teillä on jokin video tai muu aihe jonka voi kuitenkin videomuodossa tehdä, nyt sitä ideaa tuonne kommenttiboxiin! 

Nyt kuitenkin näihin otsikon mukaisiin mietteisiin. Meillä oli viime viikonloppuna mummini hautajaiset joista en ala kuitenkaan täällä puhumaan. Sillä aikaa meillä oli yksi tallituttava hoitamassa Igoa. Puhun tässä nyt nimettömästi koska en ketään halua nimittää julkisesti. Kuitenkin Maanantaina mentiin tallille hyvillä fiiliksillä ratsastamaan rankan viikonlopun jälkeen. Imago oli oikein korvat höröllä hakiessani sen tarhasta. Sitten tulikin jo satulan vuoro nousta selkään ja huomasin että johan on selkä kipeenä kun heppa noin normaalia nyrpeämpää naamaa näyttää. Nousin selkään ja Igo tuntui todella tasapainottomalta. Ja sitä se tosiaan oli! 

Kävelin alkukäynnit ja sen jälkeen aloitin taivuttelemaan Imagoa käynnissä. Menin hieman avoa ja siinähän se heppa olikin kohta toinen polvi maassa. Siinähän kävi niin että heppaa vihlaisi selästä niin kovasti että heitti pään ylös ja menetti tasapainonsa. Siinä vaiheessa itsesuojelu vaisto alkoi kolkuttaa ja päätin kävellä vapain ohjin uraa pitkin. Hetken käveltyäni lähdin talliin purkamaan hevosta. 
Lopultahan sainkin tietää että kyseinen ratsastaja ei ollut laittanut romaania satulahuovan ja satulan väliin. Pointti tässä ei ollut syyttää kyseistä ratsastajaa vaan se, kuinka pienestä virheestä se hevonen meneekään jumiin. Imagolle on tilattu graniohoitaja perjantaiksi. Tänään kuitenkin menin ratsastamaan Igon ja se tuntui jo hieman paremmalle mutta en kyllä huipuksi menisi sanomaan edes vahingossa. Tein tänään taivutteluja ja sellaista eteen ala jumppaa jotta Igo nyt edes vähän notkistuisi tuosta tilasta ennen ensiviikon H.E valmennuksia!
Mitä te teette kun teidän hepat on jumissa?
Oliko tää ihan ok että täällä seassa oli vanhoja aiheeseen liittymättömiä kuvia?
Oletteko kokeilleet graniohoitoa hepoille tai millaisia hoitoja käytätte heppojen lihaste ylläpitämiseen?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja saa antaa! Hyväksyn kommenttisi ensin joten älä turhaan lähettele sitä monta kertaa! Muistathan että asiattomat kommentit jätän julkaisematta!