tiistai 24. helmikuuta 2015

Lapin kuulumiset

HUOM. POSTAUS SISÄLTÄÄ PALJON OMAKUVIA!

Moikka kaikki! Tänään päivittelen teille vähän kuulumisia täältä lapista. Tultiin tänne siis sunnuntaina. Lauantaina lähettii yöjunalla Riihimäeltä Rovaniemelle ja siitä ajeltiin sitten puolitoista tuntia meidän mökille. Jo sunnuntaina päätettiin lähteä rinteeseen lautailemaan. Vilja ei ollut koskaan ennen lautaillut ja mä olin vain vähän viimevuonna. Kivaa oli ja onnistuttiin mielestämme aika hyvin siihen nähden että ei oltu paljoakaan laskettu. Loppupäivä vaan maattiin ja katottiin netflixiä. Illan lopuksi käytiin saunassa ja meidän porealtaassa ulkona.
 Maanantaina lähdettiin aamulla meidän koiran kanssa lenkillä. Tältä samaiselta lenkiltä on otettu kaikki tämän postauksen kuvat. Oltiin lenkillä varmaan tunti ja sitten syötiin. Ruoan jälkeen lähettiin laskettelee ihan suksilla tällä kertaa. Mentiin suoraan isoon mäkeen ja oli taas ihan sairaan kivaa.Mentiin kaikenlaisista hyppyreistä ja jyrkistä mäistä.
 Tänään käytiin porotilalla ja oli ihan sairaan kivaa. Mentiin ensin ajamaan sellanen pikkulenkki sillä porolla ja sitten mentiin ruokkimaan niitä. Sen jälkeen yritettiin opetella lassoamaan poronsarvia mikä olikin sitten yllättävän vaikeaa :D Nyt vaan lagitaan vaan kotona ja katotaan vaan supernaturalia. Illalla taas saunomaan. Aloitan nyt kirjoittamaan sitä iilimatopostausta toivotaan että saan vielä tänään julkaistua. Hyvää lomaa kaikille joilla on loma ja hyvää loppuviikkoa niille joilla ei ole :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja saa antaa! Hyväksyn kommenttisi ensin joten älä turhaan lähettele sitä monta kertaa! Muistathan että asiattomat kommentit jätän julkaisematta!