perjantai 27. maaliskuuta 2015

Kuvia Saksan hevosmessuilta!

Moikka! Tulin tossa viime sunnuntaina Saksasta Equitanan hevosmessuilta jotka siis pidetään jokatoinen vuosi Essenissä. Messut olivat VALTAVAT verrattuna yksiinkään Suomen messuihin verrattuna. On tosi vaikea selittää kuinka suuri se expoalue oli mutta kuvitelkaa vaikka Hevoset-messuje expoalue ja sitten n. 20 kertaistatte sen. Me ei ehditty 2 päivässä kävellä edes koko messualuetta läpi :D Lähdettiin pääasiassa katselemaan sinne ideoita meidän talliin sekä tietenkin jotain krääsää mulle ;) Ideathan siellä eivät loppuneet koska 3-4 hallia kolmestatoista olivat tallitarvikkeita! Laitan tähän postaukseen aika paljon kuvia jotta voin valaista teitä.
 Messuilla oli tosi paljon erilaista estekalustoa myynnissä. Sait suunnitella niin hullun esteen kuin halusit ja tilata sen toki jos vaan halusit. Solariumeja, hevosten kävelytyskoneita vedellä tai ilman, hevosten spa `ammeita´, ja mitä ikinä voitkaan hevosellesi kuvitella löytyi täältä. Uutena tuotteena mulle tuli tälläinen kakkojen ja purujen erottelija. Sinne päälle vaan vetäsit talikollisen nii tää kone erottelis ne. Tuotteen väitettiin säästävän n. 60% puruja.


Mikä näistä muistuttaa eniten sun pollea? ;D

tää kyllä osu silmään :D


Mistä tälläisiä löytää Suomesta?

kakkojen tärisytin

 Ylläoleva loimienkuivatusteline jäi mieleen hyvällä tavalla. Se laitetaan seiniin kiinni noin poikittain eikä kenenkään tarvitse kurotella ylös niitä minuakin ärsyttäviin perinteisiin loimienkuivatustelineisiin. Lisäksi noissa kiertää sisällä kuuma vesi ja joku happo (?!?!) muistaakseni

 Tähän väliin pari ruokakuvaa meille aina nälkäisille! :D

Sunnuntaina ennen lähtöä kävimme vielä parilla aika mageella tallilla joista jälkimmäinen oli maksanut n. 22 miljoonaa euroa!?! Okei siihen kuului myös kaksi ravintolaa ja hotelli mutta siinä tallissa vai pitäisikö sanoa niissä talleissa pidettiin ratsastuskoulua, yksityistalli, orisiittolaa ja vaikka ja mitä. Lisäksi tällä kyseisellä tallilla oli neljä maneesia joista kuvat tossa alhaalla :)
Ootteko te ikinä käynyt ulkomailla hevosmessuilla?
Oliko joku vehje uus mitä ette oo vielä nähneet aikasemmin?


1 kommentti:

Risuja ja ruusuja saa antaa! Hyväksyn kommenttisi ensin joten älä turhaan lähettele sitä monta kertaa! Muistathan että asiattomat kommentit jätän julkaisematta!