lauantai 30. toukokuuta 2015

Se on loma nyt!

Moikka! Tänään alkoi siis kauan odotettu loma. Mulla ei virallinen lomailu ala heti vaan lähden tiistaina rippileirille Kekkolan kartanoon. Tätä on odottanut kyllä koko talven ja nyt kun se onkin noin lähellä niin alkaa pikkasen jänskättää ja kiirehän kohta alkaa tulla pakatessa. Leiri kestää sen yhdeksän päivää ja sää voi muuttua helteestä myrskyyn siinä ajassa. Pakkaaminen on kyllä aina ollut mulle vaikeaa joten katotaan mitä multa puuttuu kun (ja jos) sinne asti pääsen ;D
 Salla Pelc jonka valmennuksissa olenkin käynyt, valmentaa Kekkolassa ja valmentaa meitäkin koko leirin ajan. Toivon istunnalleni ainakin tapahtuvan muutosta (toivottavasti hyvään suuntaan). Omaa ryhtiä pitäisi saada korjattua sekä jalkani asentoa hieman taaksepäin. Igo pitäisi saada kulkemaan hieman sulavammin ja kimmoisammin jos näin voi sanoa. Leiri on käsittääkseni kouluratsastuspainotteinen mutta haen itselleni esteratsastajana vinkkejä myös sinne puolelle. Tiedä sitä vaikka tänä kesänä startattaisiinkin joku koululuokka(?).
Tänään oli vika koulupäivä ja päättärit. Haettiin todistukset ja otettiin parit kuvat. Todituksen keskiarvo parani ja sain nostettua ne arvosanat jotka halusinkin mutta pari numeroa laski sen yhden mutta se ei mua sinänsä haitannut kun pääsin kuitenkin omaan tavoitteeseeni. :)
Imagolla on ollut todella paljon lihasjumeja joista olen kirjoittamassa jossain vaiheessa oman postauksensa mutta kuitenkin aina saatella jos Igo on ulkona se vetää päänsä etujalkojen väliin ja taas on lavat jumissa. Ostettiin sille nyt back on track verkkoloimi? No kuitenkin sellainen ohuempi loimi minkä pitäisi nyt sitten auttaa. Kerron kyllä sitten teille toimiko se oikeasti. Olen kyllä paljon hyvää palautetta saanut siitä joten odotukseni ovat aika suuret! :)



Minkä laisia postauksia/videoita haluisitte saada multa jatkossa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja saa antaa! Hyväksyn kommenttisi ensin joten älä turhaan lähettele sitä monta kertaa! Muistathan että asiattomat kommentit jätän julkaisematta!