tiistai 23. kesäkuuta 2015

Omalla tallilla!

Moikka, taas tuntuu siltä etten olisi kirjoittanut tänne aikoihin. Nyt olen kuitenkin palautunut kotiin. Kävin riparin jälkeen kotona viettämässä rippijuhlia ja sitten lähdin takaisin Kekkolaan junnuleirille avustamaan Sarpan ja Peetun kanssa. Meillä oli tosi kivaa ja junnut kehittyivät silmissä kun Salla heitä opetti! Neljä päivää hujahti silmissä hyvän seuran (sekä hyvän ruoan) parissa.

 Nyt alan kotiutumaan ja palautumaan pitkästä ja rankasta pätkästä ensin riparilla ja sitten vielä leirillä avustamassa. Nyt tänään olin ensimmäistä kertaa tekemässä aamutallia ja on kyllä erilaista kun karsinat siivottiin Avantin avulla ja muukin oli niin outoa! Nyt vaan väsyttää ihan kamalasti. Meille tulee kiropraktikko katsomaan ja avaamaan Igon rungon. Jos joku ei tiedä niin kiropraktikko pääsee ns. syvemmälle luustoon kuin esimerkiksi hieroja pääsee.
mentiin lauantaina esteitä meidän kentällä ekaa kertaa
 Tänään meidän tallille kävi tuomassa uusia rehuja Igolle ja parille muulle tallin hevosille, Meille tuli nyt uusi rehu peacemakerin tilalle. Tämän rehun nimeä en muista mutta sen pitäisi olla luonnonmukaisempi ja enemmän täyttä tavaraa kuin esim. peacemaker johon on lisätty aineita jota hevonen ei tarvitse. Lisäksi me ostettiin kuuriluontoinen Cavalorin Arti Matrix luusto-, nivel- ja jänneongelmiin. Meillä ei niitä ongelmia vielä ole mutta Imago on kuitenkin jo 12, joten luustoa ja niveliä pitää ylläpitää jotta niitä ongelmia ei tulisikaan. Igokin on kuitenkin rankalla työskentelyllä 6 päivää viikosta.
Yritettiin kuvata läppää videoo mut siitä tuli liian läppä :D
 Ensiviikon viikonlopuksi olisi meidän tän kauden ekat ulkokisat Lahdessa ja sitä ennen Henkan pitäisi tulla valmentamaan. Olisi kiva hypätä vielä ennen kisoja valmentajan silmän alla kunnon rataa :)
uusi estekalusto! I´m in love :)

1 kommentti:

Risuja ja ruusuja saa antaa! Hyväksyn kommenttisi ensin joten älä turhaan lähettele sitä monta kertaa! Muistathan että asiattomat kommentit jätän julkaisematta!