maanantai 8. kesäkuuta 2015

Leirin ensimmäiset 5 päivää

 Moikka! Kirjoittelen nyt täältä leiriltä ja puhutaan nyt ensimmäisistä viidestä päivästä. Ollaan nyt joka päivä ratsastettu se 1,5 tuntia ja se on kyllä yhdelle päivälle riittänyt. Tänään 8.6 Igolla on vapaa päivä ja en mene siis ollenkaan tunnille. Imagolle ollaan myös kokeiltu Back on track loimea tämän leirin ajan ja tänään se onnistuikin tuhoamaan sen tarhassa.

 Kahtena ensimmäisenä päivänä mentiin paljon väistöjä ja avojakin siinä sivussa. Laukassa mentiin kasikolla ja volteilla ja ympyröillä. Taivuteltiin aika paljon ja yritettiin saada hevoset rennoiksi ja kuulolle.
 Kolmantena päivänä mentiin puomi kavaletti tunneille. Imago liikkui aika hyvin ja irtonaiseksi siihen nähden että kentällä oli esteitä ja yleensä Igo menee ihan pää pystyssä kun näkee esteitä :D
Mentiin paljon tavallaan loivia kiemurauria jossa oli kaksi puomia. ja sitten mentiin myös lävistäjiä tai sitten lähttiin lävistäjällä ja suoristettiin pituushalkaisialle ravipuomeille.
Laukassa tehtiin samoja juttuja ja lopuksi tultiin myös kaksi hurjaa kavaletti kokoista ristikkoa kuudella laukalla keskihalkaisialla.
 Imago on toiminut tosi hyvin täällä ja ollaan saatu se Sallan avulla menemään tosi hyvin ja rennosti. Tästä postauksesta tulee reilusti kuvavoittoinen.
Eilen mentiin maneesissa koska satoi ja tuuli niin paljon. Tehtiin nelikaarista kiemurauraa sekä loivaa kiemuraa. Tämä oli meidän kivoin tunti tehtävien suhteen mutta muuten ei ollut meidän päivä. Imago tuntui aika jäykältä ja tahmealta eikä saatu sitä muutakun loppuverkkaan ihan rennoksi.

Ootteko te olleet ratsastusriparilla?
Kuinka kauan se kesti?




1 kommentti:

Risuja ja ruusuja saa antaa! Hyväksyn kommenttisi ensin joten älä turhaan lähettele sitä monta kertaa! Muistathan että asiattomat kommentit jätän julkaisematta!