torstai 2. lokakuuta 2014

Viikonloppu

Moikka! Nyt tulee tällänen kisapostaus tosta viime viikonlopulta! En ole tälläistä kunnon kisapostausta vähään aikaan tehnytkään joten tää sattu just sopivasti! Kisat oli Sunnuntaina mutta nyt kerron ensin vähän lauantaista. Menin lauantaina tallille koulun jälkeen tallille. Meillä oli koulua koska meiän kunta järjesti jotkut harrastemessut. Oltiin siellä yhteen asti ja sain tietää että Kliff tulee illalla esiintymään joten otin Johannan mukaan tallille. Henkka käski meidän hypätä Igolla vähän kisojen pohjalle kun ei valmennuksessa kovin korkeita hypätty. Lauantaina esteet kohosivat maximissaan sinne 110cm korkeuksiin. Johanna yritti ottaa kuvia mutta maneesi ja puhelin eivät ole kovin hyvä yhdistelmä joten kuvia ei valitettavasti tästä ratsastuskerrasta ole. Imago oli erittäin hyvä ja reipas ratsastaa!

Lähdettiin kotiin tallilta ja laittauduttiin vähän parempaan kuntoon tallivaatteista :D Meillä jäi rutkasti aikaa joten vaan läskeiltiin ja juteltiin. Päästiin sitten liikkeelle ja Kliff esiintyi siis ala-asteen diskon yhteydessä jossa soitti myös pari ihan super hyvää DJ:tä. En ollut IKINÄ kuunnellut yhtään Kliffin biisiä mutta kun ne jätkät hyppäs lavalle nii fiilis nous ja lauloin kaikissa mukana! :D
Keikan jälkeen mentiin vielä ottamaan fanikuvat ja pari super ihanaahan sieltä löytyikin :) Jos suunnitelmat menee hyvin, mennään ehkä katsomaan Kliffiä tässäkuussakin Rosan ja Johannan kanssa. ;)


DJ:t soittivat keikan jälkeen vielä kymmeneen saakka. Lähdettiin kymmeneltä ja johannan porukat heittivät minut kotiin. Olin todella väsynyt joten kävin hetken päästä jo nukkumaan.










Lauantaina heräsin kahdeksan aikoihin ja lähdettiin Iskän kanssa tallille, Pakattiin tavarat autoon ja otettiin traikku perään. Imago käveli suoraan traileriin, ihmeiden aika ei oo ohi!? :D Ajettiin kisapaikalle ja ensiksi opettelin 80cm luokan radan. Kisoissahan oli siis vain 90cm asti. Kävelin todella paljon ja otin vain pari hyppyä molemmista suunnista . Ratsastin perusradan puhtaasti ja jatkoin suoraan uusintaan joka meni myöskin puhtaasti. Meidän suorituksellahan se voitto sieltä putkahtikin. En ottanut 90cm yhtään verkkahyppyjä vaan kävelin vain sen välin. Voittohan sieltäkin luokasta tuli ja puhdas rata. Imago ei koko reissun aikana tiputtanut yhtäkään puomia alas! SUPER!


Tyytyväinen ratsastaja=tyytyväinen hevonen
Lopuksi vielä koirakuva! Mitä tykkäsitte näistä kuvista ja postauksesta yleensäkkin?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja saa antaa! Hyväksyn kommenttisi ensin joten älä turhaan lähettele sitä monta kertaa! Muistathan että asiattomat kommentit jätän julkaisematta!