sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Viikon blogihaaste: HYVÄN HENGEN TALLIYMPÄRISTÖ



Kuten monet tietävät omistan oman hevosen ja olen tähän mennessä ollut vuokralaisena toisen tallinpitäjän karsinapaikalla kunnes nyt tämän kuun puolessa välissä hevoseni muuttaa omalle tallillemme aikaisempien tallien ongelmien vuoksi. En ala selittelemään syitä koska  mielestäni se on tallin omistajien ja minun välinen asia mutta sanottakoon tässä se suurin syy; tallille ei ollut kiva mennä ja sieltä on ollut vielä kamalampi lähteä pois. Mielestäni tallille täytyy olla kiva mennä ja siellä täytyy olla niin kivaa että sieltä on kiva lähteä poiskin.

Tietenkään kaikki päivät eivät ole kukkasia ja sateenkaaria mutta tallin ja hevosien pitäisi olla se rentouttava ja arjesta vapauttava hetki ja talliporukan pitäisi olla niin hyvä että te haluatte tehdä kimpassa ja auttaa toisianne ongelmatilanteissa, Talli elämässä ei voi välttyä kateudelta ja sen takia rehti sanominen olisi todella hienoa ja mielestäni jopa jaloa siihen nähden että puhutaan muiden kanssa pahaa selän takana.
Elina ja Imago marraskuussa 2013
Tallissa täytyy olla myös siistiä koska siistissä ja järjestetyssä paikassa on helpompi toimia ja enemmän haluakin varmasti toimia kuin läävässä. Tallissa pitääkin muistaa tehdä sovitut asiat. Jos joku joskus jotain unohtaa se ei ole maata kaatavaa vaan se että tahallaan `unohtaa´ laiskuuttaan tehdä asioita. Sama kun tallin omistaja ei vain jaksaisi viedä hevosia ulos tai antaa niille päiväheiniä. Terve ja hyvinvoiva hevonen on kaiken A ja O ja tämän saavuttamiseen tarvitaan hyvät talliolosuhteet, terveet työntekijät ja tallin omistajat sekä tietenkin hyvä tiimityö! Tämä on kuitenkin laji jota tehdään intohimosta tehdä!
Minun ja Igon ensimmäiset kisat Syyskuussa 2013 sekä kisa avustaja Anna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja saa antaa! Hyväksyn kommenttisi ensin joten älä turhaan lähettele sitä monta kertaa! Muistathan että asiattomat kommentit jätän julkaisematta!